Van harte welkom op de informatiepagina van Bed&Breakfast Zwiep!

Aan de rand van de Lochemse berg, midden in de prachtige Achterhoek bevindt zich onze Bed&Breakfast. Hier bieden wij dagelijks aan maximaal 6 gasten een fantastisch verblijf, verdeeld over drie kamers:

- Kamer 1 'Bergzicht', op de eerste verdieping, met een tweepersoons bed, zithoek en wastafel in de kamer.

- Kamer 2 'Molenzicht', tevens op de eerste verdieping, met twee losse eenpersoons bedden, een zithoek met televisie en wastafel in de kamer.

- Kamer 4 'Molenzicht', op begane grond, met een tweepersoons bed en badkamer en-suite met douche, wastafel en toilet.

 

Overige informatie over de kamers:

  1. Kamer 1 en 2 kosten per kamer per nacht allebei €93,-
  2. Kamer 4 kost per nacht €98,-
  3. Kamer 1&2 delen sanitair, maar alleen als beide kamers door dezelfde persoon geboekt worden óf beide boekers akkoord gaan met het delen van sanitair. Badkamer en w.c. bevinden zich in de gemeenschappelijke gang met ook een samen te gebruiken kitchenette.
  4. De prijs voor een overnachting is exclusief toeristenbelasting à €1,50 per persoon per nacht. Dit kan contant achter gelaten worden in de kamer of over gemaakt per bank.
  5. Wegens allergieën van onszelf en andere gasten laten wij helaas beperkt huisdieren toe, in strikt overleg.
  6. Check-in is vanaf 15:00 op de dag van aankomst.
  7. Check-out is uiterlijk om 11:00u op de dag van vertrek. Eerder kan ook, mits u de sleutels in de deur van de kamer laat.

Informatie over het ontbijt:

  1. Boeken van kamers is exclusief het ontbijt. 
  2. Er zijn twee mogelijkheden voor het ontbijt: vanaf 09:30 in ons restaurant De Zwiepse Molen (schuin tegenover de B&B) à €17,50 per persoon of een ontbijtpakket to-go, om in de kamer of onderweg te nuttigen à €12,50 per persoon.

 

Overige informatie en foto's van onze kamers van onze Bed&Breakfast vindt u op de website van Booking.com: (klik hier)

 

 

Indien u aanvullende vragen heeft over de Bed&Breakfast of rechtstreeks bij ons één of meerdere kamers wilt boeken, neem dan  contact op met Mariska (eigenaresse) via 06-49696272, Joris (zoon van Mariska) via 06-18444830 of Gé (partner van Mariska) via 06-22902597.