MENU

Locatie:
Zwiepseweg 164,
7241PV Lochem

Kamers:
3

B&B De Zwiep

Aan de rand van de Lochemse berg, midden in de prachtige Achterhoek bevindt zich onze Bed&Breakfast. Hier bieden wij dagelijks aan maximaal 6 gasten een fantastisch verblijf, verdeeld over drie kamers.

Bed & Breakfast Zwiep in Lochem biedt een accommodatie met uitzicht op de tuin, een terras, een restaurant en een bar. De bed & breakfast biedt gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid.

De kitchenette is uitgerust met een koelkast, een oven, een magnetron en een koffiezetapparaat.

B&B Zwiep biedt een à-la-carte- of continentaal ontbijt. In de omgeving kunt u uitstekend fietsen.

Theater and Convention Center Hanzehof ligt op 19 km van de accommodatie, en Sport- en Recreatiecentrum De Scheg bevindt zich op 26 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Weeze, op 83 km van B&B Zwiep.

Kamer 1

‘Bergzicht’, op de eerste verdieping, met een tweepersoons bed, zithoek en wastafel in de kamer.

Kamer 2

‘Molenzicht’, tevens op de eerste verdieping, met twee losse eenpersoons-bedden, een zithoek met televisie en wastafel in de kamer.

Kamer 4 (Suite)

‘Molenzicht’, op de begane grond, met een tweepersoons bed en ‘en-suite’ badkamer met douche, wastafel en toilet.

Overige informatie over de kamers:

  1. De prijzen fluctueren en zijn onderhevig aan inflatie en concurrentie. Zie voor de meest actuele prijzen onze accommodatie op booking.com.
  2. Kamer 1&2 delen sanitair, maar alleen als beide kamers door dezelfde persoon geboekt worden óf beide boekers akkoord gaan met het delen van sanitair. Badkamer en w.c. bevinden zich in de gemeenschappelijke gang met ook een samen te gebruiken kitchenette. Bij het boeken wordt dit altijd middels een standaard bericht gemeld.
  3. De prijs voor een overnachting is exclusief toeristenbelasting à €1,50 per persoon per nacht. Dit kan contant achter gelaten worden in de kamer of over gemaakt per bank.
  4. Wegens allergieën van onszelf en andere gasten laten wij helaas beperkt huisdieren toe, in strikt overleg.
  5. Check-in is vanaf 15:00 op de dag van aankomst.
  6. Check-out is uiterlijk om 11:00u op de dag van vertrek. Eerder kan ook, mits u de sleutels in de deur van de kamer laat.
  7. Late check-out behoort tot de mogelijkheden, mits overlegd en goed bevonden.

Informatie over het ontbijt:

  1. Boeken van kamers is exclusief het ontbijt. 
  2. Er zijn twee mogelijkheden voor het ontbijt: vanaf 09:30 in ons restaurant De Zwiepse Molen (schuin tegenover de B&B) à €17,50 per persoon of een ontbijtpakket to-go, om in de kamer of onderweg te nuttigen à €12,50 per persoon.

Overige informatie en foto’s van de kamers van onze Bed&Breakfast vindt u op de website van Booking.com: (klik hier)

Indien u aanvullende vragen heeft over de Bed&Breakfast of rechtstreeks bij ons één of meerdere kamers wilt boeken, neem dan  contact op met Mariska (eigenaresse) via 06-49696272 of Joris (zoon van Mariska) via 06-18444830. In het geval van geen gehoor, stuur dan gerust een berichtje naar één van deze nummers. Mailen naar ons centrale e-mailadres mag ook: info@dezwiepsebenb.nl