MENU

Locatie:
Zwiepseweg 164,
7241PV Lochem

Ruimtes:
2 (een tweepersoons-suite en een 1-6 persoons appartement)

B&B Zwiep

Aan de rand van de Lochemse berg, midden in de prachtige Achterhoek bevindt zich onze Bed&Brunch. Hier bieden wij dagelijks aan maximaal 8 gasten een fantastisch verblijf, verdeeld over drie kamers (1×2-persoons en 1×4-persoons, uit te breiden met 2 personen op slaapbank)

Kamer 1 van het appartement

Kamer ‘Bergzicht’, op de eerste verdieping, met een tweepersoons bed, zithoek en wastafel in de kamer.

Kamer 2 van het appartement

Kamer ‘Molenzicht’, tevens op de eerste verdieping, met twee losse eenpersoons-bedden, een zithoek met televisie en wastafel in de kamer. Uit te breiden tot een vierpersoons-slaapkamer middels de slaapbank.

Kamer 4 (Suite)

‘Molenzicht’, op de begane grond, met een tweepersoons bed en ‘en-suite’ badkamer met douche, wastafel en toilet. Op aanvraag en op basis van beschikbaarheid een tv met chromecast aanwezig.

Overige informatie over de kamers:

  1. De prijs voor het twee-kamer appartement is €200,- per nacht voor 2 personen, te vermeerderen met €25,- per persoon per nacht.
  2. Het tweekamer-appartement biedt normaliter plaats voor 4 personen, uit te breiden tot 6 op een slaapbank.
  3. De prijs voor kamer 4 is €100,- per nacht.
  4. De prijs voor een overnachting is exclusief toeristenbelasting à €2,00 per persoon per nacht. Bij voorkeur contant in de kamer achter te laten, of per pin te betalen bij de brunch.
  5. Check-in is vanaf 15:00 op de dag van aankomst.
  6. Check-out is uiterlijk om 11:00u op de dag van vertrek. Eerder kan ook, mits u de sleutels in de deur van de kamer laat.
  7. Late check-out behoort tot de mogelijkheden in goed overleg en tegen een meerprijs.

Informatie over het ontbijt:

  1. Boeken van kamers is exclusief de brunch. 
  2. Er zijn twee mogelijkheden voor de brunch: een tas aan de deur met ontbijt voor onderweg á €12,50,- p.p. (sap, boterham kaas & boterham ham, plak krentenwegge, appel) of een brunch in het restaurant voor €17,50,- p.p. (panini met een Zwiepse bolus, krentenwegge,sap, koffie/thee en stuk fruit + gratis molenbezoek) om 11:00u (uitzonderingen daargelaten)

Overige informatie en foto’s van de kamers van onze Bed&Breakfast vindt u op de website van Booking.com: (klik hier)

Neem contact op bij vragen of interesse! Zie hiervoor onze contactpagina